Zapošljavaju se kandidati u prodaji, ljudskim resursima, informatici

0
Studenti tijekom nedavna posjeta tvornici kamene vune Rockwool
Studenti tijekom nedavna posjeta tvornici kamene vune Rockwool

Technomarket brand u vlasništvu K i K elektronika jedan je od vodećih trgovačkih lanaca elektroničke opreme u Hrvatskoj. Na poziciji Savjetnika u prodaji (m/ž) zapošljavaju organiziranog i komunikativnog kandidata s prethodnim radnim iskustvom. Opis posla uključuje praćenje i prodaju robe, nadopunu robe, brigu o asortimanu, isticanje cijena i deklaracija, obračun blagajne. Na oglas se možete prijaviti do 26. listopada.

Infobip zapošljava na dvije pozicije: IT Project Manager (m/ž) i Data Analyst (m/ž). Sve detalje možete provjeriti na štandu poslodavca na Virtualnom sajmu karijera i znanja, gdje možete i izravno komunicirati s poslodavcem putem chata. Rok prijave: 26 listopad. Referent prodaje (m/ž) aktivno sudjeluje u procesu prodaje te u suradnji s voditeljem ključnih kupaca redovito komunicira s postojećim klijentima i po potrebi akvizira nove, izrađuje predkalkulacije i sastavlja ponude, organizira isporuku gotove robe te administrira i ažurira dokumentaciju. Opis posla vam zvuči zanimljivo? Prijavite se na oglas Istragrafike do 25. listopada!

Želite graditi karijeru u području ljudskih resursa? ROCKWOOL Adriatic ima poziciju za vas: Specijalist u ljudskim resursima (m/ž). Poslodavac traži pouzdanu, učinkovitu i fleskibilnu osobu sa dobrim analitičkim sposobnostima koja će uspješno balansirati između svih zadataka na radnom mjestu. Ako vas je oglas zainteresirao, prijavite se najkasnije do 30. listopada! Senator automat klubovi za igre na sreću pozivaju zainteresirane kandidate (m/ž) da se prijave na oglas za radno mjesto Djelatnika – operatera u automat klubu za igre na sreću.

Posao uključuje rad s gostima kluba, vršenja uplate i isplate novca, obavljanje blagajničkih poslova kluba te vođenje evidencije u skladu sa pravilima službe. Od kandidata se očekuje spremnost na rad u smjenama (noćni rad) te informatička pismenost. Svi zainteresirani mogu poslati prijavu do 26. listopada. Od 19. – 26. listopada posjetite Virtualni sajam karijera i znanja, provjerite aktualnu ponudu poslova i izravno komunicirajte s poslodavcima!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa