Dođite na predavanja u Medulin i Premanturu i preuzmite svoj komposter

0
Zeleni otok u Vinkuranu
Zeleni otok u Vinkuranu

U sklopu „Projekta obrazovanja i informiranja javnosti o odvojenom prikupljanju otpada za područje općine Medulin“  koji tijekom 2015. i 2016. godine provodi Općina Medulin u suradnji s tvrtkom Med Eko Servis, Udrugom Zelena Istra  i Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost,  provodi se niz aktivnosti održivog gospodarenja otpadom na području općine Medulin, te će se u mjesecu listopadu  nastaviti održavanje edukativnih predavanja o važnosti i načinu odvojenog prikupljanja otpada.

Predavanja će u naselju Medulin 1 biti 7. listopada, Premanturi 14. listopada a 21. Listopada u Medulinu 2. U prostorijama JU Kamenjak, na adresi Premantura, Selo 120,  14. listopada s početkom u 18.30 sati održat će se edukativna radionica o postupanju s otpadom u okviru projekta odvojenog prikupljanja otpada po modelu „Od vrata do vrata“.

Radionicu će održati djelatnici Udruge Zelena Istra uz prisustvo djelatnika Med Eko Servisa u suradnji s MO Premantura. Tom prilikom biti će organizirano i preuzimanje kompostera za mještane koji će ujedno potpisati izjavu o preuzimanju te dobiti upute o ispravnom korištenju kompostera.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa