Medulinci drugi na prvenstvu u plivanju perajama

0
Ekipa Mladosti iz Medulina
Ekipa Mladosti iz Medulina

Ronilačko sportski klub "Mladost" Medulin sudjelovao je na Otvorenom Državnom prvenstvu u daljinskom plivanju perajama koje se održalo na jezeru Šoderica u Koprivnici. Plivale su se discipline 4.000m, štafeta 4x2.000m dok su kadeti i mlađi kadeti plivali dionice od 1.000m i 4x500m.

Za RSK "Mladost" nastupili su: Tijana Pavelić, Lea Ikić Čupev, Valeria Kirac, Ema Ivetić, Martina Pekica, Toni Pekica, Robert Čupev, Luka Bohač, Denis Dobran, Marin Pekica, Teo Dobran i Mateo Biletić. U kadetskoj kategoriji na 1.000m Mateo Biletić bio je drugi dok je titulu Državnog prvaka u mlađe kadetskoj kategoriji osvojio Teo Dobran.

Martina Pekica je među mlađim kadetkinjama bila treća.U apsolutnoj kategoriji na dionici od 4.000m Robert Čupev bio je prvi dok je među ženama titulu ponijela Lea Ikić Čupev, a Valeria Kirac je bila treća. U juniorskoj i mlađe juniorskoj konkurenciji najbolja je bila Ema Ivetić. U muškoj kadetskoj konkurenciji u štafeti 4x500m štafeta Mladosti u sastavu Bohač, Biletić, Pekica, Dobran prvi puta u povijesti kluba doplivala je do zlata.

U ženskoj konkurenciji štafeta Mladosti u sastavu Pavelić, Kirac, Ivetić, Ikić Čupev obranila je titulu prvakinja Hrvatske i još jednom pokazala svoju nadmoć u dugim stazama. U ukupnom poretku zbrojem bodova u ženskoj, muškoj i ukupnoj kategoriji Mladostaši i Mladostašice su drugi.

Teo Dobran
Teo Dobran

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SERVIR / KA - SERVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

RECEPCIONAR/ RECEPCIONARKA - RECEPCIONIST

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI KUHAR/ ICA - ASSISTANT COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR / ICA - COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA