Sportom protiv droge: Ekipa Grada Pule bolja od novinara, učitelja i policajaca

0
Pobjednička ekipa Grada Pule sa zamjenicom gradonačelnika Elenom Puh Belci
Pobjednička ekipa Grada Pule sa zamjenicom gradonačelnika Elenom Puh Belci

Povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti u sklopu kampanje „Bježi/Via" u sportskoj dvorani OŠ Veli Vrh u Puli 10. prosinca održan je treći po redu malonogometni turnir „Život bez droge je prva liga – senza droga siamo tutti campioni“.

Nakon velike sportske borbe i dvije pobjede rezultatom 2:1 pobjednici turnira postali su predstavnici Grada Pule, drugo mjesto zauzeli su predstavnici novinara, treće učitelji pulskih osnovnih škola, a na četvrtom su se mjestu našli predstavnici Policijske postaje Pula.

Sudionici turnira
Sudionici turnira

Nagradu najboljoj ekipi turnira uručila je zamjenica gradonačelnika Grada Pule Elena Puh Belci koja je kazala kako se ujedinjeni možemo zajedno boriti protiv sveprisutnog problema ovisnosti i droge. Naglasila je da je turnir još jedna zajednička aktivnost Policijske uprave istarske, Istarske županije, Grada Pule i Vijeća za komunalnu prevenciju Grada Pule.

Ovu inicijativu pohvalila je i načelnica Policijske postaje Pula Tatjana Božac Maksić koja je kazala da je ovo jedan svijetli primjer kako sport i druženje mogu biti dobra alternativa svim oblicima ovisnosti.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa