Zidar iz Pule do smrti izudarao lijepu Zagrepčanku

0
Marijana Lončarić
Marijana Lončarić

Dok ožalošćena obitelj tragično preminule Marijane Lončarić (38), referentice u Gradskom stambeno-komunalnom gospodarstvu Zagreba pokušava posložiti mozaik okolnosti koje su dovele do ubojstva, zidar iz Pule Predrag M. (37), muškarac osumnjičen da ju je ubio mlateći je do smrti u stanu na Samoborskoj cesti u Zagrebu, smješten je u remetinečki pritvor, donosi Jutarnji list.

Marijana je svog ubojicu upoznala početkom ove godine u Psihijatrijskoj bolnici na Rabu, gdje su se oboje pokušavali, očito neuspješno, izliječiti od alkoholizma. Njihova veza bila je prepuna trzavica koje je, kažu nam upućeni, pratila i veća količina alkohola uz nekontrolirano puštanje glasne glazbe. A tako je bilo i kobne noći. Pod utjecajem alkohola u kulminaciji svađe i tučnjave Marijana je podlegla ozljedama glave i nagnječenja pluća koje joj je Predrag zadao šakama i nogama.

Prema njegovoj verziji događaja, smrt je nastupila kao posljedica nesretnog slučaja tijekom vikend-druženja. Došao joj je u posjet u subotu. Družili su se, konzumirali alkohol i razgovarali. Svađali su se često, pa tako i tu večer sa subote na nedjelju.

- Pred jutro se iznenada zaključala u WC-u. Bojao sam se da će se ubiti pa sam razvalio vrata. Znala je pokazivati suicidalne namjere. Vidio sam da je progutala nešto i počela zalijevati čašom vode. Pitao sam je: ‘Što to radiš?’ Opet smo se posvađali. Ošamario sam ju nekoliko puta pa je pala. Glavom i rebrima udarila je o krevet - navodno je konfuzno ispričao istražiteljima uhićeni Predrag M., partner ubijene žene.

Kad je vidio da joj je usnica raskrvavljena, ponudio joj je da pozove Hitnu pomoć, koju je ona navodno odbila. Bilo je oko 6.30 ujutro kad se Marijana zatvorila u toalet. Prema Predragovoj verziji priče, nakon tog obračuna Marijane i Predraga, on ju je polegao na jedan krevet, a sam je legao na drugi. U nedjelju oko 16 sati se probudio i vidio Marijanu u sjedećem položaju na svom krevetu zakrvavljenog lica. Nije pokazivala znakove života pa je pozvao Hitnu pomoć, koja je konstatirala smrt i alarmirala policiju, donosi Jutarnji list.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa