PBZ-u otkazala mobilna aplikacija za poslovne korisnike

0
Vlasnici tvrtki koji poslovne račune imaju otvorene u Privrednoj banci Zagreb ovih su se dana neugodno iznenadili
Vlasnici tvrtki koji poslovne račune imaju otvorene u Privrednoj banci Zagreb ovih su se dana neugodno iznenadili

Vlasnici tvrtki koji poslovne račune imaju otvorene u Privrednoj banci Zagreb neugodno su se iznenadili kada na svojim pametnim telefonima više nisu mogli koristiti aplikaciju ove banke. Prije nekoliko dana mPBZCOM usluga jednostavno je otkazala!

Iz Privredne banke Zagreb odgovorili su nam da intenzivno rade na iznalaženju rješenja za poslovne korisnike koji nakon promjene korištenja pojedinih dijelova iOS operativnog sustava nažalost nisu u mogućnosti koristiti mPBZCOM uslugu.

„Banka je usporedno pripremila nove funkcionalnosti za sva tri operativna sustava (iOS, Android, Windows Mobile) te su one i lansirane, ali zbog promjene korištenja iOS došlo je do nemogućnosti korištenja novih verzija za pojedine poslovne korisnike. Još jednom napominjemo da se ovaj problem odnosi samo na iOS operativni sustav te  molimo naše korisnike za strpljenje dok se  ne iznađe funkcionalno i jednako sigurno rješenje. Za sve one koji ne mogu koristiti aplikaciju Banka neće naplaćivati naknadu do trenutka uspostave svih funkcionalnosti“, poručili su iz Odnosa s javnošću ove banke. (N.Č.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa