Tri osobe ozlijeđene u sudaru četiri automobila kod Sošići

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila 4. srpnja oko 13,50 sati na cesti između Putini i Sošići, tri su osobe ozlijeđene od kojih jedna teško.

Nesreća se dogodila kada je 33-godišnjak upravljao automobilom Alfa, pulske registarske oznake,  iz smjera Putini prema Sošićima. U blizini raskrižja za mjesto Šorići, vozač je zbog ne držanja potrebnog razmaka, u pokušaju izbjegavanja udara u automobil ispred sebe, skrenuo prema sredini kolnika gdje se sudario s automobilom Ford, pulske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 33-godišnjak.

Potom je vozač Alfe prednjim dijelom svog automobila udario u automobil Saab, slovenske registarske oznake, kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 29-godišnji slovenski državljanin, a koji je od siline udarca udario automobil Fiat, talijanske registarske oznake kojim je upravljala 51-godišnja talijanska državljanka, a koja je na raskrižju skretala prema mjestu Šorići. Automobil Saab se od siline udarca prevrnuo na krov.

U nesreći lakše su ozlijeđeni vozač Saaba, 31-godišnja putnica iz Alfe, dok je teške ozljede zadobila 33-godišnja suvozačica iz Alfe. Liječničku pomoć na mjestu događaja ozlijeđenima su pružili djelatnici HMP Rovinj koji su liječnički zbrinuli i dvoje djece koji su bili putnici u automobilima Alfi i Saabu, a koji nisu zadobili ozljede, ali su također prevezeni u OB Pula. Zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, protiv vozača Alfe se nadležnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa