Vitasović nagradio najuspješnije vodnjanske osmaše

0
Gradonačelnik i predsjednik Gradskog vijeća s najboljim učenicima
Gradonačelnik i predsjednik Gradskog vijeća s najboljim učenicima

Povodom završetka školske godine 2. srpnja je u večernjim satima u Osnovnoj školi Vodnjan održan prigodni program i druženje s učenicima osmih razreda, koji najesen kreću u srednju školu. Tom je prigodom gradonačelnik Klaudio Vitasović uručio prigodni dar, putovanje u Gardaland za dvije osobe, svim učenicima koji su svih osam godina, od prvog do osmog razreda,ocijenjeni s odličnim uspjehom.

"Čestitam vam na izvrsnom uspjehu koji ste postigli u osnovnoj školi. Također, čestitam vašim učiteljima, razrednicama i roditeljima koji su vas podržavali na tom putu. Želim vam puno uspjeha u nastavku školovanja, ali i u daljnjem obrazovanju i životu. Vi ste ponos i budućnost Vodnjana", naglasio je Vitasović.

Druženju vodnjanskih odlikaša i gradonačelnika, nazočio je i ravnatelj Osnovne škole Corrado Ghiraldo te razrednice i razrednik najboljih učenika.

Nagrađeni su: Lara Dvoršak i Morena Osman (VIII.a); Luka Buršić, Petra Drandić, Elena Radolovich, Marco Šverko i Marija Smoljan te Giada Verk i Sara Peršić (VIII.t).

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa