Plesni stuido Art Dance u ponedjeljak predstavlja završnu plesnu produkciju

0
Iz repertora Art Dancea
Iz repertora Art Dancea

Plesni studio Art Dance organizira 29. lipnja u 19.30 sati predstavljenje svoj završne plasene produkcije u INK-u. Prodaje karatate počinje u foajeu kzališta u 18 sati na dan predstave.

Svaka plesna grupa studije predstaviti sa svojom koreografijom, tako da će program biti šarolik, od onih najmlađih članova od četiri godine pa sve do najstarijih članova od 65 i više godina. Ukupno 200-ak plesača i plesačica prikazat će svoja plesna umijeća u grupnim izvedbama, pojedinačnim i duetima. Predstavit će razne koreografije modernog balleta, jazz dance-a, suvremenog plesa, show dance-a, fantasy, musical itd. Osim toga predstavit će i koreografije koje su bile na međunarodnom natjecanju „23.Euro Dance Fest-u“ i na 13. Svjetskom prvenstvu u moderno sportskom plesu, a neke od njih su osvojile brojne nagrade na tim natjecanjima.

Gost večeri biti će plesna radionica Ilijane Lončar iz Požege, sa kojom Art Dance surađuje već dugi niz godina gostujući u njihovom već tradicijonalnom „Požeškom plesokazu“.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa