Istra za TESU: Koncert podrške radnicima Uljanika TESU

0
Članovi humanitarne Udruge "Probudi se - Facebook Puljani humanitarci"
Članovi humanitarne Udruge "Probudi se - Facebook Puljani humanitarci"

Humanitarna Udruga „Probudi se – Facebook Puljani humanitarci“ organizira 24. lipnja na Karolini „Istra za TESU“, koncert podrške radnicima Uljanik TESU. Ulaznica iznosi 20 kuna, a sav prihod namijenjen je za stotinu i sedam radnika ove tvrtke, koji su posljednju plaću primili u siječnju. Budući da u TESU rade i bračni parovi, ovim prikupljanjem novaca pomoći će se desecima istarskih obitelji.

Koncert počinje već u 21 sat jer su svoj dolazak najavili brojni izvođači: AntiTodor, Via Luče, Varim ko stoka, Zbor Praksa, Tea Tidić, Irena i Mauro Giorgi, Šćike, Limunova pita, Flanger Danger, Pulske mažoretkinje, Zbor Zaro, DJ Gaby, Franko Krajcar, Grupa 052 i gosti iznenađenja. Program će voditi Todor.

Koncert nema prosvjednu notu, već upućuje na zajedničku borbu za osnovna ljudska, odnosno radnička prava. Svi koji rade na njemu volontiraju; od radnika na bini, rasvjeti i tonu, prodaji karata, pa do izvođača. Budući da posla ima mnogo, dobrodošli su svi koji žele volontirati, bilo na koncertu, bilo prije njega, a zaintersirani se mogu javiti Damiru Bošnjaku, predsjedniku Udruge „Probudi se – Facebook Puljani humanitarci“ na broj 095/364 – 5664.

Radnicima TESU može se pomoći već sada uplatom na račun:IBAN HR6623400091510726026
SWIFT CODE PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva), Udruga “Probudi se” - Istra za TESU, Privredna banka Zagreb, Radnička cesta 50.  Organizatori posebno apeliraju na gospodarstvenike, turističke ostale velike tvrtke kao i na sve ostale građane da uplatom, pokažu solidarnost i socijalnu osjetljivost.

Plakat koncerta
Plakat koncerta "Istra za TESU"

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa