Potpisana Povelja o suradnji gradova Pule i Ningboa

0
Boris Miletić i Lu Ziyue potpisuju Povelju o suradnji
Boris Miletić i Lu Ziyue potpisuju Povelju o suradnji

Pulski gradonačelnik Boris Miletić zajedno sa županom Istarske županije Valterom Flegom i direktorom Istarske razvojne agencije Borisom Sabattijem ovih dana boravi u Narodnoj Republici Kini, u gradu Ningbou, gdje se od 8. do 12. lipnja godine održava Prvi međunarodni sajam investicija i trgovine između Kine i zemalja Centralne i Istočne Europe "China-CEEC EXPO".

Tom su prigodom pulski gradonačelnik i gradonačelnik Ningboa Lu Ziyue jučer potpisali Povelju o suradnji i prijateljstvu Grada Pule i Grada Ningboa.

„Grad Pula dugi niz godina surađuje i održava dobre odnose s Kinom, a ovaj je sporazum pokazatelj uspješnosti dosadašnjeg partnerstva. Prijateljska suradnja pruža višestruke mogućnosti, a moja je želja da unaprijedimo i poboljšamo gospodarske veze te da se dodatno povežemo kroz kulturu i turizam. Pula i Ningbo mogu zajednički surađivati na različitim poljima, a na nama je da kroz različite projekte to i ostvarimo“, kazao je Miletić te nadodao kako vjeruje da će ova razmjena iskustava biti korisna za obje strane.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa