Lukšić i Arambašić prvaci Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom

0
Boćari Istrijane su se upravo vratili s prvenstva u Zagrebu
Boćari Istrijane su se upravo vratili s prvenstva u Zagrebu

Boćari Kluba osoba s invaliditetom Istarska županije Istrijana, upravo su se vratili s odigranog Ekipnog prvenstva Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom, koje je održano u Zagrebu ovog vikenda.

U žestokoj konkurenciji i bez ijednog poraza, članovi Istrijane Samanta Lukšić i Marko Arambašić postali su prvaci Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom u svojoj BC3 kategoriji.

Istrijana  je inače kao i dosadašnjih godina, bio jedan od najbrojnijih klubova ovog prvenstva s devet prijavljenih sportaša, dok nas je sveukupno na prvenstvu sudjelovala 21 osoba iz tog kluba.

Istrijana vodeća i u pojedinačnom prvenstvu Hrvatske

Boćari Istrijane ujedno su vodeći i u pojedinačnom prvenstvu Hrvatske nakon odigrana dva kola u Velikoj Gorici i Požegi, nakon čega slijedi treće kolo u Rijeci, završno četvrto kolo u Puli, te pojedinačni KUP Hrvatske u Đakovu.

Na prvenstvu je sudjelovalo sedam klubova iz cijele Hrvatske. Prvenstvo je uz mnoštvo uzvanika, prijatelja i simpatizera boćanja održano pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović i Grada Zagreba. Prvenstvo je otvorio gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa