U frontalnom sudaru kod Materade poginuo 72-godišnji vozač

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći, koja se dogodila 11. svibnja oko 8.15 sati na cesti D-300, Umag – Buje, u blizini mjesta Materada, jedna je osoba smrtno stradala, a dvije su osobe ozlijeđene.

Nesreća se dogodila kada je 45-godišnja vozačica Škode, pulskih registracijskih oznaka, iz sada neutvrđenih razloga, prešla na suprotnu kolničku traku, gdje se sudarila s Fiatom, pulskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 72-godišnji muškarac. Fiat je od siline udarca odbačen van kolnika na travnatu površinu, a vozač je preminuo na mjestu događaja, nakon pokušaja reanimacije.

Djelatnici hitne medicinske pomoći pružili su na mjestu događaja liječničku pomoć i vozačici Škode te 32-godišnjoj suvozačici iz Fiata, koje su prevezene u OB Pula na daljnje medicinsko zbrinjavanje. Tijelo 72-godišnjaka je prevezeno na Odjel patologije OB Pula radi obavljanja obdukcije.

Policijski službenici su zajedno s nadležnim državnim odvjetnikom obavili očevid na mjestu nesreće, a za vrijeme trajanja očevida, od 9 do 13 sati, cesta D-300 bila je zatvorena za sav promet te se vozilo obilazno preko Brtonigle, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa