Umirovljenici iz Pazina i Poreča odlaze u toplice u BiH

0
Banja Vrućica
Banja Vrućica

Umirovljenici Pazina i Pazinštine organiziraju već uobičajeni odlazak u toplice. Tako se od 9. do 19. veljače planira desetodnevni boravak u Istarskim toplicama. Za puni pansion, specijalistički pregled  fizijatra, mjerenje krvnog tlaka, četiri fizikalne procedure dnevno, kontrolni pregled te kupanje u bazenu s ljekovitom vodom cijena je 1.950 kuna.

Plaća se na licu mjesta u gotovini ili na kartice i to do šest rata. Za fizikalnu terapiju prima se uputnica HZZO-a ili Croatia zdravstvenog osiguranja. Prijevoz je u vlastitoj režiji. Za sada ima 30-ak prijavljenih, a očekuje se da će ih ukupno biti 60-ak. Detaljne informacije se, kao i upisi, mogu dobiti u Klubu umirovljenika u Spomen domu utorkom i petkom od 9 do 11 sati ili na telefon 622-715.

Već duže vrijeme u cijeloj Istri vlada velik interes za toplice Banja Vrućica kod Teslića u susjednoj Bosni i Hercegovini. Već je popunjen jedan autobus kojim Porečani i 20-ak Pazinaca idu tamo od 10. do 20. ožujka. Cijena za puni pansion i zdravstveni dio je 1.550 kuna dok prijevoz košta 280 kuna. Nova šansa je od 16. do 26. studenog kada se plaća 1.650 kuna plus 280 kuna za prijevoz. I za taj termin već ima 15-ak prijavljenih umirovljenika.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa