Vikend festival istarskih tartufa u subotu i nedjelju u Buzetu

0
Uz razgledavanje sajma posjetitelji će moći sudjelovati u Radionici izrade domaće tjestenine, te pripremiti jelo u Maloj školi kuhanja
Uz razgledavanje sajma posjetitelji će moći sudjelovati u Radionici izrade domaće tjestenine, te pripremiti jelo u Maloj školi kuhanja

Već tradicionalan Vikend festival istarskih tartufa, održat će se 8. i 9. studenog u Buzetu. Svojom bogatom ponudom Buzet će i ove će godine biti idealno mjesto za provesti vikend.

Oba dana svi posjetitelji će moći pogledati izložbu, degustirati i kupiti tartufe, te tipične istarske proizvode (pršut, sir, maslinovo ulje, vino, med, džemovi, marmelade, prirodni sokovi, domaći keksi , domaća tjestenina, rakije itd.).

Uz razgledavanje sajma posjetitelji će moći sudjelovati u Radionici izrade domaće tjestenine, te pripremiti jelo u Maloj školi kuhanja uz pomoć profesionalnih kuhara.

Manifestaciju će u subotu u jutarnjim satima otvoriti mini-pustolovna utrka Lov na tartuf, koja se uspješno održava već nekoliko godina, te koja privlači veliki broj ljubitelja trekinga. U subotu će doći na svoje i ljubitelji pasa jer će se i ove godine održati Smotra i revija pasa s početkom u 14.00 sati u organizaciji Kinološke udruge Buzet.

 Zabavni program manifestacije Ples tartufara predviđen je u subotu u večernjim satima u Hotelu Fontana. Osim navedenog, sve posjetitelje oba dana očekuje bogata ugostiteljska ponuda, kutak za djecu, te kulturni program. Ulaz je besplatan.

Organizator manifestacije je TZ Grada Buzeta, a suorganizatori su Grad Buzet, SRK Alba, Kinološka udruga Buzet i Komunalno poduzeće Park. Više o manifestaciji na www.tz-buzet.hr.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa