Stiže im pomoć: Hvala vam svima, sad više nismo gladni

0
Sad obitelj ima hrane i odjeće, a drva će, kažu, kupiti sami (foto: 24sata)
Sad obitelj ima hrane i odjeće, a drva će, kažu, kupiti sami (foto: 24sata)

U samo nekoliko dana primili smo 400 poziva iz cijele Hrvatske, Njemačke, Švicarske i Austrije. Dobili smo 40-ak paketa s hranom, odjećom i kućnim potrepštinama. Stvari su nam donosili i ljudi osobno. Riječi su to supružnika Klaudija Kesnera (39) i Jasmine Nikifor (37) iz Orlići kraj Oprlja, koji jedva mogu naći riječi hvale za pomoć koju su primili nakon što je list 24sata objavio priču da su im djeca gladna. Priču je tada prenio i naš portal.

- Dobili smo hladnjak i zamrzivač, koje nismo imali, i sad su puni hrane - kažu roditelji. I djeca su oduševljena. Prvašić Leo i osmaš Patrik napokon imaju bicikle. I Anabellu (2), koja se nedavno teško opekla, posjetile su dvije liječnice iz Rijeke. Ponudile su pomoć da joj ne ostanu ožiljci od opeklina. Sad obitelj ima hrane i odjeće, a drva će, kažu, kupiti sami. Dok smo ih posjetili, zatekli smo i dvoje supružnika iz Ljubljane koji su također došli pomoći.

- Vidjeli smo loše komentare o ovoj obitelji, pa smo radije kupili i donijeli hranu. Vidimo da je tim ljudima i djeci uistinu nužna pomoć - kažu gosti iz Slovenije. Obitelj je osobito ganula gesta jednog Zagrepčanina. - Poslao je limenku tikvica. Vjerojatno ni sam nema što jesti, a pomogao je nama – rekli su za 24sata.

 

 

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa