Tireli umjesto Negrija na listi Laburista za EU parlament

0
Lista Laburista za EU parlament
Lista Laburista za EU parlament

Pod motom „Savjesti čiste biraj laburiste“ Hrvatski laburisti su 29. ožujka predstavili svoju listu za izbore za Europski parlament. Prvi na listi je Nikola Vuljanić, aktualni i EU parlamentarac ove stranke. Od kandidata iz Istre na listi se, na 8. mjestu, nalazi saborska zastupnica Nansi Tireli.

Na prošlim izborima za EU parlament, održanim neposredno prije lokalnih izbora, istarske laburiste je predstavljao William Negri iz Labina. No, županijska organizacija Hrvatskih laburista ovog je puta prednost dala Nansi Tireli, a razlog je, kako doznajemo, Negrijeva politička pasivnost u zadnjih godinu dana.        

Osim Vuljanića i Tireli, na EU listi Hrvatskih laburista još su 23-godišnja studentica sociologije iz Križa Monika Bogeljić, sveučilišni prvostupnik ekonomije Sergej Dinić iz Čakovca,  komunikologinja Davorka Pšenica iz Zagreba, profesor na Metalurškom fakultetu Damir Hršak iz Krapine, učiteljica iz Petrinje Sanda Kolaković, Riječanin i inženjer cestovnog prometa Vedran Sabljak, doktorica filozofije, Splićanka Marita Brčić Kuljiš, tehničar za mjerenje nafte Bjelovarčanin Matija Feješ te nekadašnji saborski zastupnik i predsjednik Skupštine Osječko-baranjske županije Antun Kapraljević iz Našica. (N.Č.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa