Daglas Koraca novi predsjednik umaškog IDS-a

0
Daglas Koraca
Daglas Koraca

Daglas Koraca izabran je za predsjednika Gradske podružnice IDS-a Umag na Izvještajno-izbornoj skupštini, održanoj 11. prosinca u Umagu.

 

Novoizabrani predsjednik zahvalio se članovima na ukazanom povjerenju te je naglasio da će nastaviti s radom svog prethodnika Marinka Blaževića, ali i da mu je želja unijeti određene novine u radu.

 

- U narednom mandatu prvenstveni će nam cilj biti ojačati podružnicu i povećati broj članova, posebice mladih. Kao vijećnik Gradskog vijeća i predsjednik GP IDS-a Umag, zalagat ću se za daljnji razvoj našega grada koji ima mnogo neiskorištenog potencijala.

 

- U ovim teškim vremenima, koje obilježava ekonomska kriza, moramo dodatno biti na usluzi građanima te kroz razne aktivnosti i neposrednom komunikacijom zadobiti njihovo povjerenje kako bi na sljedećim lokalnim izborima u nama prepoznali snagu koja će donijeti val pozitivnih promjena, zaključio je Koraca.

 

Za članove Predsjedništva GP IDS-a Umag su izabrani: Dario Makovac, Denis Muminović, Roberta Lakošeljac, Slaven Paić, Sunita Prodan Benolić, Fabio Jeličić, Tomislav Raca, Arden Sirotić, Mladen Fabris, Edvin Demark, Marinko Blažević i Gabrijela Đukes Bašić.

 

Na Skupštini su ujedno odabrani i fiducijari: Livio Janko, Slaven Paić, Marinko Blažević, Vedran Greblo, Fabio Jeličić, Kristijan Benčić, Sandi Ipsa, Edvin Demark i Arden Sirotić. Za zamjenike fiducijara izabrani su: Danijel Ferlin, Diego Brajko, Sunita Prodan Benolić, Gabrijela Đukes Bašić, Ivan Raca, Luka Štokovac, Natalija Baioch, Nikša Kunac i Andrea Zakinja. Skupština je, također, potvrdila kandidaturu Roberte Lakošeljac za potpredsjednicu IDS-a.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa