Srđan Srdoč izabran za predsjednika Zajednice podružnica IDS-a Rijeka

0
Srđan Srdoč
Srđan Srdoč

Srđan Srdoč je izabran za predsjednika Zajednice podružnica IDS-a Rijeka, 10. prosinca, na Izbornoj skupštini, održanoj u Rijeci.

Nakon proglašenja rezultata, novoizabrani predsjednik se zahvalio svome prethodniku Draganu Putici na dosadašnjem uspješnom radu te svim članovima na ukazanome povjerenju.

- U slijedeće četiri godine mandata prvenstveni cilj nam je održati našu prepoznatljivost i principijelnost zasnovanu na liberalnim načelima, toleranciji, antifašizmu i kulturno povijesnim nasljeđem našega kraja.

- Nastojat ćemo i dalje njegovati dosadašnju vrlo dobru suradnju s koalicijski partnerima te biti vezivno tkivo među strankama vladajuće koalicije, naglasio je Srdoč dodajući kako će s novim mladim kadrovima povećati broj aktivnosti u podružnicama i proširiti članstvo.

Za članove Predsjedništva ZP Rijeke na Skupštini su izabrani: Mirko Ćurković, Oskar Skerbec, Mirella Mladin, Giovanni Damjanović i Dorotea Pešić-Bukovac. Za potpredsjednika je izabran Veljko Gržinić, a za tajnicu Tajana Masovčić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa