Baka Elle Dvornik stigla u Istru

0
Ella Dvornik (foto: Večernji/Instagram E. Dvornik)
Ella Dvornik (foto: Večernji/Instagram E. Dvornik)

Bogerica i influencerica Ella Dvornik (30) na Instagramu se pohvalila fotografijama u upečatljivom modnom kombinacijom. Ella često eksperimentira s modom, a ovoga puta pratitelje je oduševila zeleno- ljubičastom kombinacijom. Odabrala je haljinu i cipele u istoj nijansi zeleni, a kombinaciju je upotpunila upečatljivim remenom i sunčanim naočalama, piše Večernji. Podsjetimo, Ella se nedavno preselila u Bale.

-Baka je održala obećanje i došla je u Istru. Vrijeme je da izvedem outfit na koktel - napisala je Ella uz fotografije za koje je dobila preko 15 tisuća lajkova i brojne komplimente, piše Večernji.

 

"Živim u malom mjestu s nešto više od 1000 stanovnika. Plaćam kredit manje nego najam u Zagrebu, imam svoj vrt, svoj mir, a susjedi su za poželjet... Pjevaju mi ptice, cvrči, kristalno čisto nebo, vidim zvijezde, ima svakakvih kukaca, al čak mi ni oni ne smetaju. Djeca ne da uživaju, nego žive život kakav im nisam mogla ni zamislit. Ovdje vlada čisti hedonizam, čisto uživanje u postojanju, u življenju. Svako buđenje je nova avantura, i svaki san poseban užitak", istaknula je blogerica, prenosi Večernji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa