U potrazi si za poslom? Imamo rješenje!

Traže se strojari, monteri namještaja...

0

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

Erste & Steiermärkische Bank d.d. u potraz je za Transakcijskim savjetnikom (ž/m/d). Od kandidata očekuju da je ekonomskog usmjerenja, proaktivnost, samostalnost i organiziranost u obavljanju posla te znanje engleskog jezika. Oglas je aktivan do 10. svibnja.

HSG Kariera d.o.o. za klijenta traži Strojara (m/ž) na području Rovinja i Poreča. Od kandidata očekuju SSS, vozačka dozvola B i C kategorije, položen ispit za vozača građevinskih strojeva, organiziranost i točnost te sigurnost u izvođenju radova sa strojevima. Prijave primaju do 10. svibnja.

U džepu uvijek imaš metar i odvijač, a prva asocijacija na Pariz ti nisu ni Eiffelov toranj ni croissant nego – francuski ključ? Ako si spreman/a zasukati rukave, imaš vozačku dozvolu B kategorije i spreman/a si na izazove – prijavi se na oglas za posao Monter namještaja (m/ž) u Prima namještaj d.o.o. Nude sigurno radno okruženje, zaposlenje na puno radno vrijeme (smjena – prijepodne), mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa, okruženje koje potiče osobni i profesionalan razvoj te rad u dinamičnom okruženju. Javi im se do 10. svibnja.

Ako voliš rad s ljudima, vesela si i dinamična osoba, težiš osobnom i profesionalnom razvoju onda je oglas Hrvatskog Telekoma idealan za tebe! Postani dio njihovog tima na poziciji Prodajni savjetnik u poslovnici Hrvatskog Telekoma (m/ž). Nude ti kvalitetnu edukaciju prilikom početka rada, ugovor o radu na neodređeno vrijeme, fiksnu plaću + odlične bonuse i mogućnost napredovanja i razvoja na poziciju voditelja te potom regionalnog voditelja. Svoju prijavu pošalji do 20. svibnja.

Tisak plus d.o.o. je najveći maloprodajni lanac kioska te vodeći hrvatski distributer tiskovina, duhanskih proizvoda, pre-paid bonova operatera i ostale komercijalne robe zapošljava Prodavača (m/ž) na više lokacija diljem zemlje. Od budućih kolega očekuju SSS, brzinu, spretnost, komunikacijske vještine, dok je poželjno poznavanje rada na PC blagajni. Više o uvjetima rada kao i ostalim pogodnostima koje nude potraži u oglasu, a svoj životopis pošalji do 29. svibnja.

.Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa