Pula: Privremene regulacije na Ulici Kaštanjer

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Trgovačkom društvu Ericsson Nikola Tesla Servisi Zagreb odobrena je izmjena vremenskog razdoblja za izvođenje građevinskih radova unutar građevine nerazvrstane ceste (kolnika i nogostupa) i uvođenje privremene regulacije prometa na dijelu Ulice Kaštanjer, kod k.br. 34, 36 te je istom trgovačkom društvu odobreno i izvođenje radova u dijelu Japodske ulice i Ulice Kaštanjer, a sve radi izgradnje priključaka za nove korisnike na javnu TK mrežu HT-a.

 

Odobrenje za radove u Ulici Kaštanjer kod k.br. 34. i 36. je izdano za vremensko razdoblje od  27. ožujka do 5. travnja, budući zbog nepovoljnih vremenskih prilika i tehničkih poteškoća isti radovi nisu bili izvedeni u studenome prošle godine.

Glede izvođenja radova neposredno kod križanja Ulice Kaštanjer i Japodske ulice odobrenje je izdano za vremensko razdoblje  od 25. do 29. ožujka. U navedenim periodima izvođenja radova na snazi će biti privremene regulacije prometa te se mole svi sudionici u prometu na dodatni oprez i poštivanje prometne signalizacije.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa