Istarski restoran u Lovrečici kraj Umaga slavi 35 godina postojanja

0
Foto: Dobra hrana
Foto: Dobra hrana

Istarski restoran Badi, smješten u malom primorskom mjestu Lovrečici kraj Umaga slavi 35 godina postojanja, piše Dobra hrana.

- Ovaj su restoran davne 1986. godine otvorili moji roditelji i uvijek je bio tradicionalno riblji. Prije je nudio ribu na žaru, paštu, hlapove, nešto sirove ribe, odnosno sve ono što se tražilo nekad. Badi je uvijek dobro poslovao, ali se, nažalost, u jednom trenutku razbolio tata. Restoran je stagnirao 11 godina, a ja sam još bio dijete i jako mlad da bih se prihvatio posla. Kad sam završio fakultet i trebao odlučiti gdje ću graditi karijeru, odlučio sam nastaviti obiteljsku tradiciju. S vremenom, tata se oporavio i obojica smo počeli polako mijenjati stvari - svojevremeno je izjavio Ivan Badurina za Dobru hranu

- Željeli smo restoran koji će biti kombinacija tradicije i kreativnosti. Toga se držimo dan danas te nam je primarna namirnica ona lokalna - izjavio je Ivan Badurina. Njihova vinska karta temelji se na hrvatskim vinima, većinom istarskih vinara, a sveukupno ih imaju više od stotinu, javlja Dobra hrana.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa