Udruga Bio Istra dobila podružnice u Rovinju i Livadama

0
Članovi rovinjske podružnice i Dean Vižintin
Članovi rovinjske podružnice i Dean Vižintin

Udruga Bio Istra dobila je nedavno dvije nove podružnice - u Livadama i Rovinju. Podružnica Livade osnovana je 3. ožujka u Zubinima. Za predsjednika je jednoglasno izabran Dean Vižintin, dok je ispred Upravnog odbora za rad iste zadužena Maja Vižintin kao koordinatorica.

"Desetak članova oboružanih jasnim idejama i radnim elanom, pozdravio je načelnik općine Oprtalj Aleksandar Krt zaželivši puno uspjeha u radu, te zamjenica načelnika Roberta Kalčić Savatović kroz pisanu podršku. Predsjednica udruge Vlasta Radoičić u završnom se govoru svima zahvalila i izrazila zadovoljstvo uspješnog rada", objavili su iz Udruge na društvenim mrežama.

Davedesetak dana ranije konstituirana je prva podružnica Udruge Bio Istra i to u Rovinju. Tim će koordinirati ispred upravnog odbora udruge Dean Mišić, dok su jednoglasno na sjednici u Rovinju izabrani: predsjednica podružnice Zdenka Gudelj i dopredsjednik Edi Vozila, dugogodišnji članovi udruge. U ime gradonačelnika Rovinja Marka Paliage, prisutne je pozdravio zamjenik gradonačelnika Kristian Damjanić, zaželjevši uspješan rad te ujedno otvorio put suradnji sa udrugom Agrorovinj. (Foto: Facebook Bio Istra)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa