Krulčić primio ekipu Radio Istre povodom osvajanja Zlatnog studija

0

Pazinski Radio Istra dobitnik je najveće hrvatske medijske nagrade Zlatni studio, u kategoriji najbolja radijska postaja, koju dodjeljuje Jutarnji list. Tim je povodom 25. veljače u dvorani Istra pazinskog Spomen doma, gradonačelnik Renato Krulčić sa suradnicima primio predstavnike najslušanijeg radija u Istri i najboljeg radija u Hrvatskoj za 2021.

Gradonačelnik Krulčić čestitao je cijelom timu Radio Istre na pobjedi, na predanom radu i dugogodišnjem kvalitetnom medijskom praćenju rada Gradske uprave. Dodao je kako je Radio Istra pazinski ponos i ambasador svih vrijednosti kojima se u Istri ponosimo.

 

Finaliste ovogodišnjeg, četvrtog po redu, Zlatnog studija odabralo je rekordnih 300 tisuća glasova. Žiri je publici ponudio po pet kandidata u 19 kategorija iz područja glazbe, filma, kazališta, televizije i radija, a publika je putem kupona i online glasanja na Jutarnji.hr izabrala svoja tri favorita po kategoriji. Radio Istra će ovom nagradom na najljepši mogući način proslaviti svoj 30. rođendan, a sve to zahvaljujući glasovima svoje publike istaknuo je direktor Zvjezdan Jurcola.

U finalu su se još našli Narodni radio, Radio Dalmacija i – Radio Istra, čime se najslušanija radijska postaja u Istri svrstala među tri najbolje radijske postaje u Hrvatskoj od njih gotovo 160 i među tri radijske postaje s najvećom podrškom glasača.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa