Stigli novi oglasi. Unatoč krizi, ove tvrtke i dalje zapošljavaju!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Erste & Steiermärkische Bank traži Finaancijskog zastupnika za male poduzetnike (m/ž). Posao uključuje opsluživanje i akviziciju klijenata, aktivnu prodaju bankarskih proizvoda tvrtkama, obrtnicima i slobodnim zanimanjima, procjenu investicijskih projekata, nadgledanje plasmana i praćenje urednosti podmirenja obveza i slično. Nude raznovrstan posao u dinamičnom okruženju, kontinuirano stjecanje novih znanja uz motivirajuća primanja i sustav nagrađivanja sukladno poslovnim rezultatima. Ako si se pronašao u ovom oglasu za posao u Pazinu, on je aktivan do 16. veljače.

Holcim (Hrvatska) je u potrazi za Inženjerom proizvodnje (m/ž). Kao svjetski lider u inovativnim i održivim građevinskim materijalima, LafargeHolcim mijenja način na koji svijet gradi. Podržani snažnim timom od 70.000 zaposlenika, na 70 tržišta i četiri segmenta, zalažu se za oblikovanje zelenijeg, pametnijeg i zdravijeg svijeta. Dok nastavljaju tražiti održive načine gradnje, potrebni su im vrhunski talenti koji će se pridružiti njihovom timu. Ova pozicija je dio tima proizvodnje u tvornici cementa u Koromačnu. Svojim stručnim znanjima i kompetencijama pruža podršku Voditelju proizvodnje i doprinosi povećanju učinkovitosti proizvodnih ciljeva. Na ovaj oglas se možeš javiti do 22. veljače.

MAISTRA traži Voditelja kategorije nabave (m/ž). Ako imaš poslovno iskustvo u nabavi ili prodaji (turizam ili srodna industrija), poznavanje i iskustvo tržišta te primjenjivih standarda u segmentu proizvoda i usluga za potrebe turističke djelatnosti – ovo je posao za tebe. Nude stimulativna primanja i rad u poticajnom i dinamičnom okruženju. Ako te ovaj oglas za rad u Vrsaru/Rovinju privukao, svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 18. veljače.

Abilia posluje u sastavu Adris grupe. U proteklih petnaest godina na razini Grupe tvrtka je realizirala projekte u visini preko 6 milijardi kuna, pogotovo u segmentu turizma. U sklopu redovnog poslovanja Abilia provodi proces nabave za područja usluga projektiranja, nadzora, izgradnje, adaptacije i opremanja nekretnina. U cilju kontinuiranog napretka i temeljem dugoročnih razvojnih planova Grupe, nastavlja se ulagati u rast i razvoj strateških poslovnih jedinica kroz odabir najboljih ljudi i uvođenje najboljih poslovnih praksi. Ukoliko želiš postati dio njihovog tima, kandidiraj se za trenutno otvorenu poziciju Stručni suradnik u nabavi (m/ž). Potrebno je imati minimalno 5 godina radnog iskustva na sličnim poslovima, a prijaviti se možeš do 17. veljače.

Laguna Novigrad posluje pod brandom Aminess, koji obuhvaća hotele, kampove i vile. Temelj njihovog poslovanja je kontinuirano ulaganje u objekte, kvalitetu usluge i perspektivne mogućnosti za njihove zaposlenike, istovremeno prateći suvremene trendove i zahtjeve tržišta. Sada su u potrazi za Kuharom – pizza majstorom (m/ž) s minimalno 6 mjeseci radnog iskustva u struci. Poželjno je znanje jednog stranog jezika, a prijaviti se možeš do 15. veljače.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa