Rovinj FM pokreće izbor najboljeg liječnika Istarske županije

0
Igor Franković
Igor Franković

U najzahtjevnijim vremenima za liječnike, Rovinj FM je odlučio pokrenuti projekt kojim bi njihovi slušatelji svojim malim doprinosom nagradili one koji se već mjesecima nalaze na prvoj crti obrane protiv koronavirusa. Slušatelji Rovinj FM-a sve do 17. prosinca bit će u prilici svojim glasovima izabrati, prema njihovom sudu i mišljenju, najboljeg liječnika/liječnicu Istarske županije. Izborno natjecanje, koje će možda i Vašim glasom donijeti prevagu određenom liječniku/ liječnici osigurat će najboljem među njima pravo na boravak u rovinjskom Grand Park hotelu.

S druge strane, i u doba sve skromnijeg blagdanskog darivanja, i Vi ćete se nagraditi dobrim osjećajem da ste jednom SMS porukom na broj 091 1 830 666 dali osobni doprinos da se Vaš omiljeni liječnik odmori i relaksira u jednom od najluksuznijih Maistrinih hotela u Rovinju, odnosno da ponese titulu najboljeg liječnika prema izboru slušatelja. Zato krenite već danas i izborite se za snagu svog SMS-a te osigurajte da se ime i prezime najuzornije 'bijele kute' Istre pojavi na popisu petero naj liječnika Istre koji će se od 18. do 29. prosinca naći u velikom finalu nagradne igre Rovinj FM-a.

Ponovimo, sve do 17. prosinca slušatelji nominiraju najboljeg liječnika i pet njih s najvećim brojem glasova ulazi u drugi krug, odnosno veliko finale u kojem će slušatelji glasati za jednog od pet liječnika/ica, a broj poruka je neograničen. Službeno proglašenje najliječnika Istre, u godini koronavirusa i u teškom i nesigurnom razdoblju kad su zdravstveni djelatnici dali svoj maksimum pa čak i više od toga, najavljeno je za 30. prosinca.

Rovinj FM na čelu s direktorom Igorom Frankovićem rekao je svoje. ''U godini na izmaku naši istinski heroji bili su zdrastveni djelatnici. Nama su svi jednako vrijedni i jednako potrebni, a Vama ostavljamo pravo na izbor i tituliranje najliječnika Istre u 2020. godini. Svakako valja naglasiti da ćemo s ovim projektom i nastaviti, odnosno da ćemo birati i najbolje medicinske setre i tehničare koji su također jedan od najvažnijih 'kotača' u cijeloj ovoj situaciji.''

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa