'Spasio me, bilo mi je teško, to nam je bio novac od kredita'

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Sjajna gesta muškarca iz Pule koja je donijela olakšanje ženi koja je u utorak izgubila 10.000 kuna a o čemu smo pisali ovdje, dobila je svoj nastavak.

 Vlasnica novca ispričala je za 24sata kako se sve to dogodilo.

 

„Išla sam u bolnicu na jedan pregled i jednostavno izgubila kuvertu s novcem. Ispala mi je nekako, dogodi se svakom. To je bio novac od kredita kojeg sam digla zbog građevinskih radova u kući. Konkretno, renoviram kupaonicu. Kad sam shvatila da sam novac izgubila bilo mi je jako teško. Mislila sam da je sve izgubljeno i da nema šanse da mi ga netko vrati. Ma niti u snu se nisam nadala da će se sve u lipu vratiti i da će tu kuvertu pronaći baš netko tko je toliko pošten da odmah sve preda policiji. Kada su mi javili da je novac pronađen skakala sam od sreće. Inače da nije, ne znam kako bi nastavila s radovima. Znate i sami kakva su vremena danas“, kazala je vlasnica izgubljenog novca koja je također, kao i pošteni nalaznik, htjela ostati anonimna.

Kaže da je novac podigla u utorak i ubrzo ga izgubila na ulici. „Stvarno se od srca zahvaljujem tom poštenom čovjeku koji očito dobro zna što je čast. Ima još dobrih ljudi, a evo ja sam nastavila s radovima i majstori rade punom parom, zahvaljujući dragom čovjeku“, rekla je za 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa