Pokreni karijeru u pravom smjeru! Evo novih ponuda za posao

0
Decathlon traži sportskog trgovca; prodavaonica Decathlona na Jankomiru (foto: Slavko Midžor/PIXSELL)
Decathlon traži sportskog trgovca; prodavaonica Decathlona na Jankomiru (foto: Slavko Midžor/PIXSELL)

Želiš li biti dio dinamičnog tima u kojem se znanje cijeni, a trud nagrađuje? Prijavi se za poziciju Zastupnik u prodaji (m/ž) u Merkur osiguranju. Što to točno podrazumijeva? Merkur osiguranje već godinama usmjerava svoje osiguranike u pravcu pozitivnog i zdravog načina života. Osobni pristup, ponude prema mjeri osiguranika te zajednički rast i razvoj jedne su od najvažnijih odrednica kojima se vode u svom poslovanju. Cijene trud i rad, motiviranost kao snagu za napredak te omogućavaju priliku za razvoj sa ili bez iskustva. Stoga, ukoliko si ambiciozan/na, imaš želju za učenjem i ne bojiš se izazova ovo je prilika za tebe. Oglas ostaje aktivan do 8. prosinca.

ROCKWOOL Adriatic dio je ROCKWOOL Grupe, vodećeg svjetskog proizvođača proizvoda i sustava na bazi kamene vune. Oslobađaju prirodnu moć kamena kako bi obogatili suvremeni život. Svaki njihov zaposlenik igra važnu ulogu u uspjehu tvrtke, a sada su u potrazi za Računovođom (m/ž). Potrebno je imati minimalno 5 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te samostalnost, timski rad i dobre komunikacijske vještine. Ako te ovaj oglas zainteresirao javiti im se možeš do 9. prosinca.

Decathlon kao lideri na tržištu sportske opreme imaju misiju kroz nevjerojatno iskustvo trgovine učiniti sport dostupan svakom pojedincu, a djeluju u skladu s četiri vrijednosti: vitalnost, odgovornost, velikodušnost i autentičnost. Ako ti je sport svakodnevica, imaš želju za radom u stabilnoj i sigurnoj kompaniji kojoj su njezini zaposlenici na prvom mjestu te ako si željan učenja i motivacije prijavi se za poziciju Sportski trgovac (m/ž). Nude edukacije i teambuildinge, razvoj i napredovanje te bonuse. Ako si se pronašao u ovom oglasu, svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 15. prosinca.

HEADSCOUT traži Plant Managera (m/f).  On je predstavnik tvrtke i povjereno mu je usmjeravanje i upravljanje poslovima tvrtke. Odgovoran je za tvrtku i s tim u vezi mora nadgledati njeno poslovanje. Ovo je vodeći proizvodni pogon u regiji s najvećom važnošću. Potrebno je imati barem dvije godine iskustva na sličnim poslovima, izvrsne komunikacijske i prezentacijske vještine, dobre vještine upravljanja vremenom i sposobnost određivanja prioriteta. Nude mogućnost napredovanja u karijeri na temelju rezultata te konkurentnu naknadu. Na ovaj oglas za rad u Kanfanaru se možeš prijaviti do 26. prosinca.

Anilox je vodeća tvrtka u regiji u području grafičke pripreme, proizvodnje i graviranja valjaka za tisak fleksibilne ambalaže i tisak u industriji dekora. Tvrtka je poznata po visokim standardima i svojim proizvodima snabdijeva kupce diljem Europe. Inovativni su, u kontinuiranom traženju novih proizvoda i solucija, inspirativno okruženje za visokovrijedne i kreativne stručnjake. Trenutno su u potrazi za Operaterom u grafičkoj pripremi (m/ž). Zadaci Operatera grafičke pripreme su da koristeći prikladne alate priprema dizajnerske file-ove za reprodukciju u tehnici dubokog tiska, odnosno elektronsku gravuru valjaka za duboki tisak. Svoj CV im možeš poslati najkasnije do 9. prosinca.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa