Ukrali joj ljubimce: 'Preklinjem vas na koljenima, vratite mi pse'

0
Mae Isaksson (foto: Jutarnji list)
Mae Isaksson (foto: Jutarnji list)

Mae Isaksson, poznata istarska aktivistica za prava životinja, definitivno nije u dobrom životnom razdoblju. Najprije joj je inspekcija naredila da zatvori sklonište u Pazinu, nakon čega se revoltirana, spakirala i preselila, pa sada radi u Azilu u Čakovcu. No, nova žalost dogodila se u nedjelju navečer: ukradena su tri psa, njena, koja su ostala u prostoru bivšeg skloništa, piše Jutarnji.

- Ostali su još neko vrijeme u Pazinu i prije nove godine trebali su se priključiti nama u Čakovcu! Za pse, kao i preostale mačke i golube, i još jednog azilskog psa, brinula se svakodnevno Maja, koja jutros moje tri cure nije zatekla u azilskoj kući! Ograda je razbijena, skinuta je i dobro skrivena kamera, ali je sve ostalo netaknuto. Samo naših cura nema - kaže Mae neutješno.

 

Zamolila je da se svi koji nešto znaju jave njoj na na 0997467006 ili najbližoj policijskoj postaji, jer je prijavila krađu. Situacija je vise nego bizarna, istaknula je, jer nije riječ o psima koji će otići  s bilo kim. To znači da ih je odveo netko koga znaju ili ih je nepoznata osoba prisilila da otiđu s njom, donosi Jutarnji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa