Tražite posao? Pogledajte ovotjednu ponudu radnih mjesta!

0

Zanima vas bankarski sustav, a imate iskustva u administraciji? Zagrebačka banka zapošljava na poziciji administrativnog referenta, lokacija rada je Pula. Prijava je moguća isključivo putem oglasa na MojPosao portalu, natječaj je aktivan do 14. kolovoza.

Luckia Casino u Puli ima otvoren natječaj za blagajnika – slot operatera. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema i poznavanje engleskog jezika, dok poslodavac pruža ugovor na neodređeno vrijeme, plaćen prijevoz, edukaciju, bonuse, uniformu i teambuilding aktivnosti.

Ako ste u potrazi za poslom na otoku Rabu, pogledajte oglas za pomoćnog kuhara. Poslodavac ističe da radno iskustvo nije potrebno, dok su stan i hrana osigurani.

Infobip traži osobu s dvogodišnjim iskustvom u IT industriji koju očekuju zanimljivi klijenti, inozemni projekti te odličan balans privatnog i poslovnog života. Više o Purchasing&Logistics Specialist poziciji možete pronaći u ovom oglasu

InterSport u Rijeci i Puli traži više djelatnika za posao prodavača. Ako je sport ono što vas ispunjava, pošaljite svoj prijavu već danas, putem oglasa na MojPosao portalu.

Navedeni oglasi su samo dio ponude poslova za Istarsku županiju. Pregledajte ostatak ponude na MojPosao portalu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa