Tražite posao? Provjerite najnovije oglase u Istri

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

CAREL je talijanska kompanija s jakim internacionalnim rastom i više od 1.600 zaposlenika širom svijeta. Nova tvornica u Labinu osnovana je 2015. godine.. Do sada je zaposleno 119 ljudi raznih profila, a u 2018.-oj je planiran daljnji rast proizvodnje i broja zaposlenika te zbog toga zapošljavaju Procesnog inženjera. Traži se prvostupnik ili magistar tehničkog usmjerenja koji aktivno govori engleski jezik (poznavanje talijanskog jezika je prednost) te ima vozačku dozvolu B kategorije. Prijave se zaprimaju do 20. srpnja.

Cenosco za poslovnicu u Puli zapošljava osobu na poziciji Human Resource Officer. Glavna uloga budućeg zaposlenika bit će praćenje napretka zaposlenika te organiziranje treninga i edukacija kako bi svi imali priliku za napredak. Ako ste zainteresirani za ovu poziciju, možete se prijaviti na oglas do 26. srpnja.

Petrol zbog povećanih aktivnosti u sezoni zapošljava Prodavače u Istri, na otoku Krku, diljem Dalmacije i u Zagrebu. Potrebna je srednja stručna sprema, poznavanje rada na osobnom računalu i znanje jednog stranog jezika. Svi zainteresirani mogu poslati prijavu do 1. kolovoza.

Trgovački lanac Emmezeta zapošljava Voditelja poslovnice/prodavača u Puli. Radna pozicija uuključuje vođenje poslovnice, zaprimanje i skladištenje robe, izlaganje i prodaju robe te rad na blagajni. Radno iskustvo je obavezno. Prijavite se na oglas do 17. srpnja.

U ulozi Suradnika za uredske i administrativne poslove u Sysbee-u, od vas će se očekivati rad s podacima, računima, pisanje dopisa, rad na ostalim uredskim poslovima i svi ostali administrativni poslovi koji su vam već dobro poznati. Više o tvrtki pročitajte u oglasu na MojPoso i pošaljite prijavu do 25. srpnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa