9. POREČ MOTORSHOW

Automobilisti nastavljaju sezonu u Poreču

0
FOTO: Milivoj MIjošek
FOTO: Milivoj MIjošek

Automobilistička sezona u kronometar vožnjama koja je pred dva tjedna započekla u Poreču, nastavlja se ovoga vikenda u ovom istarskom gradu. Od prije petnaestak dana organizatori AK “Skok Racing 1993” iz Gambetića u suradnji s “Poreč Motorsportom” samo su zamijenili lokaciju te ćese “9. Poreč Motorshow” ponovno održati na velikom parkiralištu “Žatika”.

 

Treće bodovno natjecanje u sklopu državnog prvenstva, ako je suditi prema listi prijava, okupiti će 62 natjecatelja,a među njima i sve najbolje automobiliste pve dvije utrke. Državni naslov i trenutnu prvu poziciju u ukupnom poretku braniti će Zagrepčanin Danijel Šimunović (Fly with Kolman) kojemu će i na ovom natjecanju najveća konkurencija biti mladi vrsarski vozač Karlo Pelicar (Skok Racing 1993), te sve bolji pazinski automobilist Mauricio Bajerić (Istra Racing team).

Automobilističko natjecanje u Poreču održava se u nedjelju od 7.30 sati kada je na rasporedu prijem i verifikacija natjecatelja te tehnički pregled vozila. Treninzi će se voziti od 10.30 sati , dok su tri službene utrke na rasporedu od 12.30 sati. Za 19 sati predviđeno je svečano proglašenje rezultata i dodjela počasnih nagrada pobjednicima. (S. Ž.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa