Pripreme za sezonski posao već su krenule, prijavite se!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Tvrtka Studio Babin za arhitektonsko projektiranje traži Projektanta na poslovima arhitektonskog projektiranja, kao i izrade 3D vizualizacija. Znanja i vještine koje poslodavac očekuje: izvrsno poznavanje programa AutoCad, Revit, 3D studiomax, Photoshop, iznimno poznavanje 3D modeliranja i renderiranja arhitektonskih projekata te projektiranje i razrada raznih projekata. Plaća je od 5.000 kn, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 31. siječnja.

TELE2 je tvrtka koja teži izvrsnosti i koja želi stvoriti vrijednosti za svoje korisnike. Kako bi pronašli osobu koja će zajedno s njima radi na ostvarivanju cilja, objavili su oglas za radno mjesto Prodajnog savjetnika u Osijeku, Puli i Zagrebu. Koje osobine treba imati idealan kandidat, pročitajte u oglasu.

Tia Partner zapošljava Vozača/dostavljača za preuzimanje i transport povratne ambalaže i gotovih proizvoda do skladišta tvrtke. Potrebna je SSS (škola prometnog smjera), vozačka dozvola C kategorije i KOD 95, poznavanje postupaka i procedura u logistici i distribuciji te poznavanje standardnih operativnih procedura. Prijavite se na oglas do 25. siječnja.

Valamar Riviera poziva sve zainteresirane kandidate da im se pridruži na poziciji Suradnika za odnose s gostima. Riječ je o sezonskom radu, od 1. ožujka do 30. rujna. Poslodavac nudi i mogućnost stalnog zaposlenja ili stjecanja statusa stalnog sezonca, osigurava smještaj, a uz fiksnu plaću mogući su i dodaci od prodaje.

Roxanich je hotel koji će uskoro otvoriti svoja vrata u Motovunu. Zbog toga trebaju profesionalce koji će pružiti posebnu pažnju gostima. Jedna od pozicija na kojoj zapošljavaju je Housekeeping Manager. Ukoliko imate višegodišnje iskustvo u radu te razvijene komunikacijske i organizacijske sposobnosti, govorite nekoliko stranih jezika te ste fokusirani na zadovoljstvo gosta, činite profil idealnog kandidata. Prijavu na oglas pošaljite do 31. siječnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa