Susjedu prijetio, pa mu u stanu pronašli plantažu marihuane

0
Pronađena indijska konoplja (Foto: PU istarska)
Pronađena indijska konoplja (Foto: PU istarska)

Pulska je policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdila osnove sumnje da je 45-godišnjak iz Pule počinio više kaznenih djela, i to prijetnju, uništenje i oštećenje tuđe stvari, zlouporabu opojnih droga te prekršaj drskog ponašanja.

Postupajući po dojavi o međususjedskim problemima, policajci su se 29. kolovoza nakon 1 sat uputili u zgradu u Negrijevoj ulici. Provedenim izvidima utvrdili su da je 45-godišnji Puljanin pod utjecajem alkohola narušavao javni red i mir na naročito drzak način.

Naime, muškarac je došao na vrata 37-godišnjeg Puljanina te mu je nekoliko puta zabio nož u vrata, upućujući mu pritom prijetnje smrću. Puljanin je s protupravnim ponašanjem, odnosno vikanjem, nastavio i nakon dolaska policajaca radi čega je uhićen i priveden u prostorije policije postaje.

Policijski službenici su tijekom jučerašnjeg dana obavili pretragu stana i vozila koje koristi 45-godišnjak te su pronašli nož, kojim je muškarac oštetio susjedu vrata. Osim toga, policijski službenici su u stanu pronašli i 18 stabljika indijske konoplje različitih visina, više komada različitih sjemenki, 80 grama zelene biljne materije, tablete Helex, digitalne vage, ventilatore i drugu opremu za uzgoj indijske konoplje. Svi pronađeni predmeti oduzeti su te će se poslati na vještačenje, a protiv 45-godišnjaka se podnosi kaznena prijava i optužni prijedlog, izvijestila je istarska policija.

Pronađeno je 18 stabljika, sjemenke, tablete Helex, i druga oprema za uzgoj marihuane
Pronađeno je 18 stabljika, sjemenke, tablete Helex, i druga oprema za uzgoj marihuane
(Foto: PU istarska)
(Foto: PU istarska)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa