Tražite posao? Zapošljavaju Lidl, Merck, Valamar...

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Lidl zapošljava prodavače za poslovnice u Labinu, Poreču, Rovinju, Medulinu, Puli, Pazinu i na otoku Krku. Prodavači će biti zaduženi za rad na blagajni, slaganje robe i punjenje polica. Poslodavac plaća  putne troškove i troškove javnog prijevoza, a osigurana su i dva slobodna dana u tjednu. Osim toga, plaćen je i prekovremeni rad, rad noću, nedjeljom i blagdanom. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 24. rujna.

Tvrtka Merck zapošljava osobu na poziciji Key Account in Oncology. Od kandidata se očekuje fakultetsko obrazovanje iz područja medicine, farmacije, stomatologije i veterine. Što poslodavac nudi? Provjerite u oglasu i prijavite se do 30. rujna.

Student si i tražiš mjesto na kojem bi naučio raditi i usvojio dodatna znanja? Izvrsna prilika čeka te u Zagrebu, Kanfanaru i Virovitici. Provjeri oglas i saznaj o čemu se radi.

TONI FM zapošljava Sobara/Sobaricu – Čistača/Čistačicu. Riječ je o čišćenju hotela i turističkih kampova u gradovima diljem Jadranske obale. Radno iskustvo nije uvjet, ali je prednost. Osnovna plaća iznosi od 3.500 – 4.000, a s prekovremenim satima iznos se može popeti i do 6.000 kn.

Valamar Riviera, vodeća turistička kompanija, zapošljava IT specijalista aplikativne podrške za rad u Poreču. Potrebna znanja, vještine i iskustvo uključuje najmanje VŠS tehničke, informatičke ili ekonomske struke, poznavanje poslovnih procesa i aplikativnih rješenja iz područja nabave, financija i računovodstva, upravljanje dokumentima, kontrolingom te najmanje jednu godinu radnog iskustva na poslovima aplikativne podrške u hotelijerstvu i ugostiteljstvu. Rok prijave na oglas: 28. rujan.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa