Tony Cetinski otkrio razloge povratka u Rovinj

0
Foto: IN magazin
Foto: IN magazin

Tony Cetinski, popularni glazbenik iz Rovinja, početkom ljeta donio je veliku odluku te se nakon 25 godina iz Zagreba preselio natrag u rodnu Istru. A samo za IN magazin Nove TV otkriva kako je supruzi Dubravki i njemu prošla prilagodba na novi stil života.

"Prvenstveno mir, da budem bliže roditeljima jer su sad već stariji. U Zagrebu mi je sve bilo užurbano i tako sam stalno u autu, sve mi je bilo ono, došao s puta, ušao u stan, promijenio stvari iz kofera i sutradan išao dalje. Sve je bilo u proputovanju. Sve se svodilo na to da mi je auto i stan pa sam rekao – ako je tako, onda bolje da mi je auto i stan u mom Rovinju", priča Tony za IN magazin.

Na novi stil života odlično se priviknula i supruga Dubravka. Kako je rodom iz Vinkovaca, naviknuta je živjeti u manjoj sredini. "Ona je isto pobornik manje sredine i to mi je bilo utoliko lakše i draže i odlučiti", objasnio je glazbenik. Ove zime Dubravka i Toni proslavit će četvrtu godišnjicu braka, i to putovanjem ili lijepom večerom. Iako iz prethodna dva braka ima dvoje djece, u jednom je intervjuu izjavio kako bi s Dubravkom želio još dvoje, piše IN magazin.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa