Vrhunsko osmo izdanje Puntafesta za rekordnu sezonu

0
Ovogodišnji Puntafest privukao je veliki broj ljudi
Ovogodišnji Puntafest privukao je veliki broj ljudi

Mjesni odbori Grada Umaga ovog su ljeta bili izuzetno aktivni te priredili mnogo fešti i zabava za pamćenje, a šlag na kraju bio je već tradicionalni Puntafest koji je proslavio svoje osmo izdanje. Zahvaljujući prekrasnom ljetnom vikendu i vrhunskoj organizaciji, Punta se 26. i 27. kolovoza 2017. godine pretvorila u centar zabave te je brojnim sugrađanima i posjetiteljima pripremila dvodnevni program koji će se dugo pamtiti.

Fešta 100% humanitarnog karaktera, a u organizaciji Mjesnog odbora Punta, u dvodnevnom je programu ponudila raznovrsne sadržaje, od sporta, bogate gastro ponude do glazbe i ugodnog druženja. Sve je započelo 26. kolovoza u 13 sati turnirom u odbojci na pijesku „Puntafest 2017“, dok je malonogometni turnir na jednu mantinelu na programu bio točno u 16 sati. Samo sat kasnije, na plaži kod hotela Adriatic, startalo je 2. izdanje velike međunarodne akvatlon utrke „Puntatlon“ uz gotovo pedesetak sportaša koji su se natjecali u plivanju (333 m) i trčanju (3333 m). U muškoj kategoriji najbrži je bio Andraž Hribar (18:26), dok su 2. i 3. mjesto zauzeli Malik Šehović i Luka Morelato. Pobjednica u ženskoj kategoriji bila je Vedrana Maršić sa zavidnim rezultatom od 21:48, a slijedile su umažanka Josipa Popović i Đeni Momić.

Nešto iza 17 sati započela je zabava uz odlične Febra&friends, a bogata gastro ponuda na bazi ribljih specijaliteta, maneštre od bobića i Puntaburgera oduševila je brojne goste. Zabavi nisu odoljeli ni predstavnici gradske vlasti, a predsjednik MO Punta Floriano Brenčić od srca je zahvalio  volonterima i prijateljima na još jednoj uspješno odrađenoj humanitarnoj fešti.

Osmo izdanje Puntafesta nastavilo se i u nedjelju 27. kolovoza vaterpolo turnirom na kojemu su sudjelovale ekipe VK Umag i RK Umag. Pobjedu je odnio VK Adriatic „Kockice“ Umag u sastavu Ivan Benčić, Nenad Marić,Simon Nikollaj, Filip Brenčić, Alen Matković, Mirza Menković i Robert Jušić. Ujedno, Ivan Benčić proglašen je najboljim igračem turnira, dok su Robert Jušić, Mirko Martinčić i Nenad Marić proglašeni najboljim strijelcima.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa