Modni spektakl

Dizajnerice iz Istre na Riječkim stepenicama

0
S jedne od prijašnjih revija
S jedne od prijašnjih revija

Jedanaesta po redu manifestacija Riječke stepenice, jedno od najvećih modnih događanja u Hrvatskoj održat će se 25. kolovoza na stepenicama pored Grand hotela Bonavia u Rijeci. Ovo atraktivno modno događanje na kamenim stubama u srcu grada najljepša je i najglamuroznija modna revija na otvorenom koju s nestrpljenjem iščekuje publika, ali i dizajneri.

Ove će godine publika zasigurno uživati u pravoj modnoj rapsodiji gledajući 16 modnih revija u centru grada u programu koji će trajati sat i pol. To je apsolutno najveći broj revija koji se u Hrvatskoj održava unutar samo jedne modne večeri uz cjelovite kolekcije za jesen/zimu.

Kolekcije će predstaviti 16 modnih kuća i dizajnera među kojima su i dvije dizajnerice iz Istre, Eni Surijan iz Labina, Antonela Gregorović-Showroom Antonela te salon vjenčanica Biba iz Pule. Kolekcije haljina, odijela i modnih dodataka predstaviti će još i Vesna Sposa, Boutique Rival, Salon Marie, Ghetaldus Rijeka, Varteks Di Caprio, Jeordies, La Tramp, Adriana Rajčić, My Happy Skirt, učenici Srednje trgovačke i tekstilne škole iz Rijeke, Wedding City, Hero4Heroes, Temaku. Ulaz na revije koje počinju u 20.30 sati je slobodan.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa