denis je bio živahan

Socijalne radnice prvi put govore o slučaju Rojnić

0
Rešid Pašić sa sinom Denisom (foto: Večernji list)
Rešid Pašić sa sinom Denisom (foto: Večernji list)

Dok je s djetetom dolazila u pulski Centar za socijalnu skrb, Chiara Pašić ponijela bi igračke koje je potom istresla na pod kako bi se mališan njima igrao dok je ona razgovarala sa socijalnim radnicima. Ostavljala je dojam majke koja surađuje, piše Večernji list.

I socijalne radnice igrale su se s malenim Denisom Pašićem. Bio je prilično živahno dijete i, prema mišljenju socijalnih radnica, koje inače imaju iskustva u prepoznavanju takvih pokazatelja, nije pokazivao nikakve znakove zlostavljanja, donosi Večernji list.

Ispričale su to pulske socijalne radnice timu za krizne intervencije koji je onamo uputio Sindikat zaposlenika u djelatnosti socijalne skrbi nakon stravičnog ubojstva trogodišnjeg Denisa Pašića. Njegova je majka Chiara Pašić, rođena Rojnić, osumnjičena da je s 14-godišnjakinjom zadavila sina i bacila ga u more. Chiara Pašić Centru se obratila prvi put 27. siječnja ove godine radi obveznog savjetovanja prije razvoda braka. Dobila je psihološku pomoć kao žrtva nasilja u braku, piše Večernji list.

Pulski centar u sklopu izvida kontaktirao je Centar za socijalni rad Bihać, od kojeg, međutim, nisu dobili nikakvu naznaku ni o psihičkim problemima majke ni o eventualnom zlostavljanju djeteta. Bili su i u obiteljskom domu koji je na njih ostavio dojam života na vrlo pristojnoj razini, piše Večernji list. Cijeli tekst pročitajte ovdje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa