priča koja je potresla pulu

Mali Denis je brutalno ubijen: Uhićeni majka, muškarac i maloljetnica

0
Majka Chiara i mali Denis s ocem (foto: Jutarnji list)
Majka Chiara i mali Denis s ocem (foto: Jutarnji list)

Pula je od srijede ujutro potresena strašnom viješću o pronalasku tijela trogodišnjeg dječaka Denisa koji je ubijen. Prema posljednjim informacijama iz policije, na ispitivanju je završila dječakova majka Chiara Rojnić (32), jedna maloljetna osoba te dvije muške osobe, piše Jutarnji list.

- Kriminalističko istraživanje provodimo na dvije ženske osobe, koje su u rodnom srodstvu, dok muškarci nisu - navode u policiji. Nagađa se da se radi o Chiari Rojnić, a o muškarcima koji su pod istragom ne zna se mnogo. Također, nakon obdukcije znat će se i na koji je način trogodišnje dijete ubijeno. Index navodi kako dvije ženske osobe nisu obiteljski povezane, odnosno kako je maloljetnica prijateljica majke i muškarca.

Zbog sumnje da je smrt mališana nastupila nasilno, policija je tijekom dana privela više osoba, a u kasnim poslijepodnevnim satima zbog sumnje da su povezane za zločinom uhićene su tri osobe. Kako neslužbeno doznajemo, radi se o majci dječaka, 32-godišnjoj C. P. i jednoj maloljetnici i jednoj punoljetnoj muškoj osobi, piše Glas Istre.

Očevid je trajao gotovo dva sata. - Prema preliminarnim nalazima, radi se o nasilnoj smrti - rekao je zamjenik županijske državne odvjetnice Eddy Putigna. Drugim riječima, da je maleni Denis - ubijen! Navodno su, nedaleko od njegova malog beživotnog tijela, pronađena i dječja kolica, pretpostavlja se njegova.

- Ovdje se doselila navodno nakon djedove smrti, u njegov stan. Poznavao sam preminulog djeda, no nisam imao previše kontakta s njegovom unukom Chiarom - kaže nam jedan užasnuti susjed. Naime, nitko ne može vjerovati da se tako nešto dogodilo. Drugi tvrde i da se žena doselila u djedov stan iz Bosne, gdje je živjela sa suprugom i navodnim djetetovim ocem, Rašidom Pašićem. No, navodno je on bio nasilan, pa se Chiara s djetetom vratila u rodni grad. Sve su to nagađanja o kojima nema službenih dokaza, no o njima bruji gotovo cijeli grad, piše Jutarnji list.

- Znamo da maleni Denis nije jedino Chiarino dijete. Postala je majka vrlo mlada, još kao srednjoškolka, pa se o tom djetetu više brinula Chiarina majka, odnosno njegova baka. Često su u zgradu gdje je stanovala Chiara dolazili muškarci. No ne znamo tko su oni - rekli su nam susjedi koji su bili u šoku nakon ove vijesti, piše Jutarnji list.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa