Vodnjanske odbojkašice četvrte u Hrvatskoj

0
Uspješne vodnjanske odbojkašice na prijemu kod Klaudija Vitasovića
Uspješne vodnjanske odbojkašice na prijemu kod Klaudija Vitasovića

U prostorijama Grada Vodnjana 17. svibnja upriličen je prijem odbojkašica i stručnog stožera Odbojkaškog kluba Vodnjan povodom održanog državnog prvenstva za mlađe kadetkinje na kojem su vodnjanske odbojkašice osvojile četvrto mjesto. Na Državnom prvenstvu za mlađe kadetkinje koje se održalo proteklog vikenda u Rovinju nastupile su u završnici turnira 24 ekipe od ukupno 120 ekipa koje su konkurirale u kvalifikacijama za završnicu turnira.

Slavila su odbojkašice Odbojkaškog kluba Rijeka koje su u finalu svladale ekipu Rovinja, dok su za treće mjesto igrale ekipe Vodnjana i Marine Kaštela koje su rezultatom 2:0 (25:12, 25:16) osvojile treće mjesto, a Vodnjanke četvrto mjesto u državi. Gradonačelnik Grada Vodnjana Klaudio Vitasović zahvalio se ekipi i stručnom stožeru Odbojkaškog kluba Vodnjan na postignutom uspjehu i ostvarenom rezultatu.

"Čestitam vam na izvrsnom uspjehu kojeg ste postigle na državnom prvenstvu za mlađe kadetkinje. Posebno me veseli da ste od ukupno 120 ekipa koje su diljem Hrvatske sudjelovale u kvalifikacijama, a potom u samoj završnici turnira, ostvarile ovaj značajan rezultat. Vi ste ponos našega Grada, odličan ste kolektiv i ekipa i zato vam želim puno uspjeha u daljnjem radu i u svim natjecanjima“, naglasio je gradonačelnik Klaudio Vitasović. Za Odbojkaški klub Vodnjan igrale su odbojkašice: Aurora Pribičević, Larisa Kamberović, Ana Šverko, Anatea Cossara, Ileana Demori, Hana Delimehić, Noela Trento, Ena Prnjavorac, Eni Suljić. Trener ekipe je Gordan Ćorić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa