Službeno otvoren prošireni dio groblja Moj mir u Pazinu

0
S otvaranja proširenog dijela groblja
S otvaranja proširenog dijela groblja

Na groblju Moj mir u Pazinu, gradonačelnik Grada Pazina Renato Krulčić sa svojim je suradnicima te predstavnicima tvrtke Vladimir Gortan i tvrtke Učka-konzalting 4. svibnja službeno otvorio dogradnju novog dijela groblja zapadno od postojeće kapele. Proširenjem groblja na površini od 627 m2 izgrađena su 104 nova grobna mjesta.

Izvođač radova bila je tvrtka Vladimir Gortan iz Pazina dok je uslugu stručnog nadzora pružala tvrtka Učka - konzalting iz Pazina. Radovi su započeli 22. studenog 2016. godine. Vrijednost ugovorenih radova bila je 1.098.687,98 kn bez pdv-a, dok je vrijednost stvarno ostvarenih radova prema okončanoj situaciji iznosila 1.084.022,76 kn bez pdv-a, odnosno 1.355.028,30 kn s pdv-om.

Radovi su dovršeni 14. travnja 2017. godine. Nakon uspješno izvršene primopredaje radova i okončanog obračuna 3. svibnja 2017. godine održan je tehnički pregled na kojem je utvrđeno da su radovi izvedeni u skladu s dobivenom građevinskom dozvolom i projektnom dokumentacijom te da se za dograđeni dio groblja može izdati uporabna dozvola po proteku zakonskih rokova.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa