Najavljen Medulin Kickboxing & MMA fight night 2

0
 Presica u Beach baru Paltana u Banjolama
Presica u Beach baru Paltana u Banjolama

U Beach baru Paltana u Banjolama najavljeno je održavanje „Medulin Kickboxing & MMA fight night 2 “ koji će se održati u subotu 15. travnja 2017. godine u balon dvorani u Medulinu. Događaj su najavili načelnik Općine Medulin Goran Buić, „machmaker“ Zelg Galešić i predstavnik organizatora Udruge Legija Tomislav Markulin.

„Medulin Kickboxing & MMA fight night 2“ organizira Udruga za promicanje borilačkih sportova „Legija“ iz Pule uz pomoć Općine Medulin i Turističke zajednice Općine Medulin. Borilačka večer započeti će u 20:30 sati, a tijekom cijele večeri održati će se čak 10 borbi u kojima će sudjelovati borci iz Hrvatske, SAD-a, Bjelorusije, Austrije, Italije i Moldavije.

Dan prije same borbe 14. travnja u Beach baru Paltana u Banjolama održati će se i službeno vaganje boraca te završna najava borilačke večeri.

Zelg Galešić koji je bio zadužen za planiranje borbi smatra da će Medulin fight night biti vrhunska večer na kojoj će se održati četiri K1, pet MMA i jedna amaterska borba.

„Vrhunac večeri biti će dvije MMA i dvije K1 borbe, od kojih je jedan meč tzv. oproštaljka od borca Franka Klimana koji će se boriti protiv borca iz Moldavije – Niki Forenko. Glavna borba večeri održati će se između Ivana Vitasovića iz Hrvatske (Trojan) protiv Ziskima Vadmina iz Bjelorusije u MMM kategoriji do 100 kg.“

Tomislav Markulin zahvalio se načelniku Goranu Buiću i TZ Medulin na podršci te naglasio da će se karte za Medulin fight night moći kupiti od sutra u Beach baru Paltana i klubu Trojan po cijeni od 40,00 kn. Također, karte će se moći kupiti i na dan održavanja, ali organizatori podsjećaju da će biti 250 ulaznica u prodaji stoga preporučuju kupnju prije same manifestacije.

Načelnik Goran Buić istaknuo je da je ovo zaista jedan atraktivni sportski događaj kojim se Općina Medulin promovira kao sportska destinacija: „Turnir je međunarodnog karaktera koji uključuje čak i jednog borca iz SAD-a te vjerujem da će svi koji 15.04. dođu u balon dvoranu u Medulinu doista uživati u spektakularnim borbama koje bi zaista bilo šteta propustiti.“ 

Najnovije vijesti