Danijel Ferić

Valter Boljunčić opet pogrešno informira i zavarava Puljane

0
Danijel Ferić
Danijel Ferić

Danijel Ferić, predsjednik GO SDP-a Pula, reagirao je 14. ožujka na članak „Boljunčić o Liculovom, Ferićevom i Hreljinom nepoznavanju sustava“, kojega smo dan ranije objavili na našem portalu.

„Nejasan je razlog neutemeljenog reagiranja izv.prof.dr.sc. Valtera Boljunčića na jučerašnju konferenciju za novinare koju su, zajednom sa mnom, održali kolege Licul i Hrelja i koja se prenosila uživo putem društvene mreže Facebook tako da su svi mogli čuti izrečeno“, piše Ferić i nastavlja:„Već sam jednom morao reagirati na njegove izjave kako se više ne bi dovodio u neugodnu situaciju pokazujući svoje golemo neznanje. No s obzirom da izv.prof.dr.sc. Valter Boljunčić opetovano iznosi neistine, da isti nije zaposlenik Grada Pule i da nije niti jednom spomenut na konferenciji za novinare, čudi njegovo obmanjivanje cjelokupne pulske javnosti. I to od strane jednog Sveučilišnog profesora. Valjda misli da je dobar primjer mladima.

Zahtjev za objavu ispravka jest nužan kako bi građani Pule dobili točne, jasne i koncizne informacije. Naime, poštovani izv.prof.dr.sc. Valter Boljunčić, očito u funkciji Miletićevog potrčka, ridikula i pajaca, daje si za pravo druge optuživati za nepoznavanje sustava i načina funkcioniranja grada u kojem, za razliku od mene, nije nikada radio. Njegovi navodi da je na jučer održanoj tiskovnoj rečeno (a nije rečeno) da će Ferić i Hrelja, kao kandidati za dogradonačelnici biti ujedno i zaposlenici Grada, odnosno Pročelnici netočna je i predstavlja opet pokušaj obmanjivanja javnosti.

Ono što je rečeno jeste da ćemo se kao dogradonačelnici baviti pitanjima financija i komunalnog gospodarstva, odnosno društvenih djelatnosti, a ne da ćemo biti pročelnici. Uostalom gradonačelnik se bavi pitanjima iz djelokruga rada svih gradskih upravnih odjela ili izv.prof.dr.sc. Valter Boljunčić misli da ne?

Isto tako podsjetili smo na obećanja Miletića iz 2008. godine o izgradnji čak četiri garažne kuće u Puli, poduzetničkog inkubatora Sv. Polikarp i dr. Ne moram ni spominjati da ništa od toga nije sagrađeno…

Dakle, profesor ili ne zna ili obmanjuje javnost. Toliko o političkom radu dotičnog uvaženog sveučilištarca“ zaključuje Danijel Ferić u svom reagiranju.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa