Ako tražite posao, pogledajte najnovije oglase

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

PreGel, vodeći svjetski proizvođač sirovina za sladolede zapošljava diljem Hrvatske i to na dvije pozicije: Technical demonstrator – ice cream maker and/or pastry chef i Sales representative. Ukoliko želite postati dio tima ove uspješne kompanije, provjerite detalje u oglasima na MojPosao i prijavite se još danas!

Intertekstil Stanić traži vanjske suradnike u prodaji na području cijele Hrvatske. Posao vanjskog suradnika je posao koji omogućuje dodatnu zaradu, ovisno o interesu i vremenu koje imate na raspolaganju. Poslodavac nudi fleskibilno radno vrijeme, ugovor o djelu s mogućnošću zasnivanja stalnog radnog odnosa te službeni mobitel i prijenosno računalo. Svi zainteresirani mogu poslati prijavu do 31. prosinca.

Ako tražite dinamično, motivirajuće i profesionalno radno okruženje, Rivalmare Boutique hotel poziva vas da postanete dio njihovog tima te da se prijavite na poziciju voditelja hotela. Budući zaposlenik bavit će se planiranjem i organizacijom rada hotela, upravljanjem hotelskim barom i kuhinjom, prodajom, kontaktom s klijentima i gostima, marketinškim aktivnostima, komunikacijom s turističkim ustanovama i partnerima. Sve uvjete provjerite u oglasu na MojPosao i prijavite se najkasnije do 29. prosinca.

Tvrtka Lohmann & Rauscher je jedna od vodećih proizvođača medicinskih proizvoda u Europi. Trenutno za svoj zagrebački ured zapošljavaju prodajnog/medicinskog savjetnika koji će istraživati potencijalne kupce, tržište i promet, razvijati i provoditi specifična rješenja kupaca te održavati treninge o prodaji i proizvodima kao i prezentacije na sajmovima i kongresima. Poslodavac nudi aktivan i dinamičan posao te službeni automobil, mobitel i laptop.

PRIMACO je već 25 godina vodeća špeditersko-transportna kompanija u Hrvatskoj, s više od 100 djelatnika u 11 ureda diljem Hrvatske. U potrazi su za vozačem motornog vozila, zaposlenikom koji će izvršavati sve radnje i poslove vezane uz prijevoz robe kamionom na međunarodnim i domaćim relacijama. Za obavljanje poslova potrebno je rukovanje rashladnim uređajima i pisačima, kao i rukovanje navigacijskim i komunikacijskim uređajem. Prijavite se na oglas do 15. siječnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa