Nagrađeni za najljepšu okućnicu, balkon i izlog u Umagu

0
Svi nagrađeni s direktorom TZ-a Milovanom Popovićem i gradonačelnikom Vilijem Bassaneseom
Svi nagrađeni s direktorom TZ-a Milovanom Popovićem i gradonačelnikom Vilijem Bassaneseom

U gradu koji se iz godine u godinu razvija, a građanima i gostima pokazuje sve ljepše ruho zahvaljujući ulaganju znatnog napora i sredstava u hortikulturno uređenje, Turistička zajednica grada Umaga već tradicionalno bira i nagrađuje najbolje uređene okoliše poslovnih prostora, balkone i izloge koji čine bitnu kariku u stvaranju imidža lijepog nam grada. Tako je za 2016. godinu priznanja u prostorima POU „Ante Babić“ Umag, 6. prosinca najboljima uručio gradonačelnik Grada Umaga Vili Bassanese.

Nakon posjeta i pregleda ovogodišnjih kandidata za sve kategorije natjecanja, komisija u sastavu Ester Brajković Vladilo, Ivane Coslovich i Ive Jakac Brajković izrazila je zadovoljstvo uređenjem okoliša poslovnih prostora, balkona i izloga kako u samom gradu, tako i u prigradskim naseljima. Na prijedlog komisije, Turističko vijeće TZ-a Umag je na sjednici održanoj dana 11. studenog donijelo Odluku o dodjeli priznanja i novčanih nagrada za najljepše uređeni okoliš poslovnog objekta, najljepše uređeni balkon te izlog na području Grada Umaga u 2016. godini.

Tako je za najljepše uređen izlog proglašen onaj trgovine Paprika poduzeća PA.MI., za što je uručena novčana nagrada od tisuću kuna. Najljepše uređen balkon u 2016. godini je onaj gospođe Katarine Mesarić, kojoj je uručena nagrada od petsto kuna. Nagrada od dvije tisuće kuna, za najljepše uređen okoliš poslovnog objekta ove je godine dodijeljena hotelu Villa Rosetta iz Savudrije, dok je drugo mjesto u istoj kategoriji ove godine išlo Istarskoj kreditnoj banci d.d. Umag kojoj je dodijeljena nagrada od tisuću kuna.

Ova tradicionalna akcija svake je godine sve atraktivnija te je cilj Grada Umaga i TZ-a Umag potaknuti građane da se prijave na natjecanje i pokažu rezultate svog truda i rada koje su uložili u uređivanje svojih balkona, okućnica, izloga i poslovnih prostora. Natjecanje je ujedno i vid nagrađivanja građana Umaga koji svojim doprinosom uljepšavaju sliku našeg grada.

Najnovije vijesti