Kino Valli počelo s redovnim projekcijama

0
Kino Valli (Foto: Paola Albertini)
Kino Valli (Foto: Paola Albertini)

Nakon što su 6. veljače sanirani nedostaci u sustavu grijanja i hlađenja, a dvorana tijekom noći zagrijana, danas, 7. veljače, Kino Valli nastavlja s redovnim radom.

Na današnjem  programu su:
17:00 sati, Underworld 3: Buđenje, M. Marlind i B. Stein, horor, SAD, 2011., 89'
18:40 sati, Kronike, Josh Trank, drama / ZF / triler, SAD / Velika Britanija, 2012., 110'
20:40 sati, Tajni život kućnih pomoćnica, drama, SAD, 2011., 146'

Isti su filmovi sutra na programu u drugim terminima. Dodatne informacije o programu potražite na www.kinovalli.net.

Da podsjetimo, zbog vrlo niskih temperatura, 3. veljače došlo je do nepravilnosti u radu sustava grijanja u Kinu Valli. Djelatnici Pula Film Festivala su nakon provjere cijelog sistema, stupili u kontakt sa svim firmama koje održavaju njihov sistem.

„Zahvaljujem direktoru Plinare d.o.o. Pula, Deanu Kocijančiću, Zoranu Paraviću, direktoru Intel Tradea - Opatija (servis za automatiku), Rinu Qualichu, direktoru firme  Qualich (izvođaču radova), servisu kotlova Marin Pula i njihovim suradnicima, koji su se, bez obzira na vikend, odazvali našem pozivu te pomogli u otklanjanju kvara“, rekla je Zdenka Višković-Vukić, ravnateljica Pula Film Festivala.

Posebnu stručnu potporu u defektaciji stanja pružili su i Dražen Pavlović, nadzorni inženjer i Vladimir Paun, projektant termotehničkih instalacija u Kinu Valli. Višković-Vukić se zahvalila i distributerima filmova - Blitz filmu i Continental filmu, koji zbog posebnih okolnosti zbog kojih je Kino Valli bilo zatvoreno, neće obračunavati trošak najma filmova. (D.Ć.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa