Veseli kamion Djeda Mraza u Puli 12. a Pazinu 13. prosinca

0

Kamion Djeda Mraza s blagdanskim ukrasima i blještavim lampicama uskoro će krenuti u posjet djeci u Hrvatskoj. Na putu dugom 2.350 kilometara zaustavit će se u 10 gradova i biti maštovita pozornica za 18 veselih susreta Djeda Mraza, Čokse, Tigra Tea i vilenjaka s mališanima i njihovim roditeljima.

9. prosinca turneja počinje besplatnom edukativnom predstavom i zabavnim interaktivnim animacijama na splitskoj rivi, a završit će 22. prosinca na jednom od zagrebačkih  trgova. Nakon Splita kamion će otići u Zadar (10.12.), Rijeku (11.12.), Pulu (12.12.), Pazin (13.12.), Zagreb (15.12.), Osijek (17.12.), Slavonski Brod (18.12.) Varaždin (20.12.), Karlovac (21.12.). Sve predstave su potpuno besplatne.

Osim malih i velikih gledatelja na gradskim trgovima, u magično ukrašenom kamionu, predstavi, animacijama i poklonima donatora uživat će i djeca zaposlenika poslovne grupe Auto Hrvatska. Za njih će zasebne predstave biti održane u vlastitim prodajno-servisnim centrima. Partneri u ovom plemenitom pothvatu - pokrenutom prvi put 2010. - su članice poslovne grupe Auto Hrvatska, Allianz osiguranje, Kraš i Pirelli.

Veliku poluprikolicu s darovima vuče MAN-ov paradni tegljač TGX 18.440 crvene boje, s Euro 5 motorom od 440 KS. Svi mehaničarski, električarski i vulkanizerski radovi na Kamionu Djeda Mraza (KDM) obavljeni su u organizaciji eksperata Auto Hrvatska Prodajno servisnog centra Zagreb. Vozač je ProfiDrive trener.

„Čizme“ Kamiona Djeda Djeda Mraza su zimske Pirelli gume. To je garancija da će djedica iz bajke stići do odredišta sigurno i pravovremeno, bez obzira koliko su loši vremenski uvjeti i stanje na cestama. Na kamion je ugrađeno oko 200 metara instalacije i upravljački sklopovi za svijetleće cijevi, lampice i blistave oblike. Posebno su uočljive brojne LED diode koje uokviruju masku hladnjaka i uglancani krovni nosač sa HS-SCHOCH reflektorima. Rasvjeta može izdržati loše vrijeme i pranje vozila. Kromirana vanjska sirena dodatak je kojim Djed Mraz djeci najavljuje svoj dolazak. Putovanje i poklone za igru spretnosti osiguralo je Allianz osiguranje. Najpopularnije slatke proizvode isporučio je Kraš.

Događaji, fotografije i videa s turneje bit će dostupno  za lajkanje i komentiranje na posebnoj stranici facebooka www.facebook.com/KamionDjedaMraza i posebnom YouTube kanalu www.youtube.com/user/AutoHrvatskaTV

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa