PORAZ U DERBIJU ZAČELJA

Porečani u samoj završnici susreta preuzeli fenjer drugoligaške karavane

Piše: Siniša Žulić

01.10.2024 - 18:01
PRECIZAN IZ 'SLOBODNJAKA' - Filip Šverko (foto: Milivoj Mijošek)
PRECIZAN IZ 'SLOBODNJAKA' - Filip Šverko (foto: Milivoj Mijošek)

U zaostalom susretu 6. kola Druge hrvatske nogometne lige, nogometaši Jadran Poreča poraženi su u derbiju začelja na gostovanju u Hrvacama. Redovni susret trebao se odigrati u subotu, no zbog poplavljenog travnjaka domaćina morao je biti odgođen. Danas, u ranijem terminu zbog prolaska međunarodne biciklističke utrke CRO Race, domaćini su s 3:2 slavili nad Porečanima.

 

Hrvace je u vodstvo stiglo u sam smiraj prvog poluvremena iz kaznenog udarca kada je precizan bio nekadašnji nogometaš Istre 1961 Josip Maganjić i tim se minimalnim vodstvom domaćina otišlo na odmor. Bolji Porečani u nastavku susreta s dva brza zgoditka u potpunosti uspijevaju preokrenuti susret. U 63. minuti rezultat izjednačuje iz slobodnog udarca Filip Šverko, da bi potpuni preokret četiri minute kasnije osigurao Mate Ivetić. 

No u posljednjih deset minuta susreta domaćini su ipak uspjeli poentirati dvaput, i to preko igrača koji su ušli s klupe. Najprije Vuković u 80., a potom i Glavović tri minute kasnije pogodili su za prepuštanje fenjera porečkoj momčadi.

Hrvace - Jadran Poreč 3:2 (1:0)

NK Hrvace - NK Jadran Poreč Rezultati uživo
Tweet

Posljednje novosti